Lamminrahkan sopimusta päivitettiin

Lamminrahkan ja Ojalan alueiden rakentaminen alkaa päivitetyn toimeenpanosuunnitelman mukaan ensi vuonna. Kangasalan puolella tämä tapahtuu eritasoliittymän rakentamisella ja Tampereen puolella Ojala–Lamminrahka -pääkadun rakentamisella. Ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan Ojalaan arviolta vuonna 2021 ja Lamminrahkaan vuonna 2023, jolloin myös Lamminrahkan koulukeskuksen on määrä valmistua.

Ensimmäinen Kangasalan ja Tampereen yhteistoimintasopimus solmittiin vuonna 2008, ja sitä on päivitetty ja tarkennettu vuonna 2013. Nyt hyväksytyllä sopimuksella on sovittu kuntien tärkeimmistä yhteishankkeista ja niiden toteutusaikataulusta sekä kustannusten jaosta kuntien välillä.

Lamminrahkaan on suunniteltu rakentuvan koti 8000 kangasalalaiselle ja Ojalaan asuntoja 5000 tamperelaiselle.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>