Liikuntaseurat saavat käyttöönsä Seuraverkon

Pälkäneellä otetaan tänä keväänä käyttöön Seuraverkko-järjestelmä. Se on liikuntaseuroille luotu sähköinen järjestelmä, jolla seuratietoa yhtenäistetään ja sen käsittelyä helpotetaan. Seuraverkko tarjoaa myös kunnille työkalun järjestöavustusasioiden käsittelyn muuttamiseksi sähköiseksi.

 Seuraverkossa seurat voivat ylläpitää tietojaan ajantasaisina, täyttää avustushakemukseen tarvittavat tiedot ja lähettää hakemuksensa sekä niiden liitteet sähköisesti kuntaan. Kunnat voivat muokata helposti oman tarpeensa mukaisen avustuslomakkeen, käsitellä ja vetää yhteen seuroilta saatuja tietoja oman avustusprosessinsa vaatimalla tavalla.

 Seuraverkkoa on kehitetty vuodesta 2014 lähtien Opetus- ja Kulttuuriministeriön rahoituksella ja sen käyttö on maksutonta seuroille ja kunnille.

 Pälkäneen vapaa-aikalautakunta on päättänyt ottaa Seuraverkko-järjestelmän käyttöön jo tänä vuonna liikuntaseurojen järjestöavustusten hakemisessa, mutta sen käyttäminen on seuroille tässä vaiheessa vapaaehtoista.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>