Kaikki pillerit purkkeihin!

Kun on ikääntynyt, joutuu ottamaan muutaman pillerin vuorokaudessa. Jotta ei unohtaisi asiaa, on parasta laitella pillerit dosettiin, itselläni on tällainen kahden viikon annostelulokerikko.

Vain osa pillereistä on purkeissa. Osa on enemmän tai vähemmän vaikeasti läpipainettavissa pakkauksissa. Osaa täytyy painaa voimiensa takaa, osa on liian heppoisissa pakkauksissa. Osa pillereistä on liian pieniä, osa hyvin liukkaita, ja läpi painettaessa ne helposti sinkoilevat pitkin huonetta. Monelle vanhukselle pienien ja liukkaitten pillereitten käsitteleminen on vaikeata, pillerit voivat kadota ja jäädä ottamatta.

Eikö kaikkia pillereitä voisi saada purkkiin?

Paul Tiililä

Pälkäne

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?