Myötämieltä ja makuelämyksiä Anna Tapiolla

Myöhäisheränneenä vasta viime minnuuteilla Aitoon Anna Tapion koulun äskeiseen nuorisohäppeninkiin kerkesimme. Meidät otti vastaan tuosta maalistapahtumasta todella huomaavaisesti, eloisasti ja iloisesti kertonut, erittäin ystävällinen, ilosilmäinen nuori nainen, kuvaamataidon opettaja. Näillä main poikkeuksellisen myönteistä välittömyyttään hämmästellen kysäisin mistä hän on kotoisin. Keminmaalta kuulemma viime syksynä tänne tullunna. Toivottavasti hän tuon valoisan, avoimen suhtautumisensa edelleen säilyttää ja kauankin jaksaa täällä hyvää tekevää hyväntuulisuuttaan ympäristöönsä säteillä!

Koulun lukiolaisten kiitettävä ponnistus, ainutkertainen kalevalainen musiikkinäytelmä jo piankin uusittakoon, vaikka naapurjpitäjissäkin! Tervettulloo Kangasalle!

Neljä neitokaista oli juhlavieraita varten valmistanut taianomaisen makoisaa jäätelöä. Itse en jäätelöitä, epäekologisia turhuuksia juuri koskaan syö mutta nyt kannatti poiketa ja maistaa. Värikkäät jäätelöpallot pyöritteli ja kauniisiin lasipikareihin oikean lusikan kera asetteli ujosti hymyävä, viehko neito, nimeltänsä Taika.

Mikko Kiio

Kangasala

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?