Yrittäjänvaihdos: Entisessa Ankkuribaarissa tehdään pientä pintaremonttia

Panama avaa perjantaina

Jani Tainio tuntee uuden ravintolansa toimintaympäristön hyvin, sillä hän on kotoisin Pälkäneeltä ja siteet paikkakuntaan ovat säilyneet vahvoina.

Onkkaalantien hieman hiljaiseksi nuutunut ravintolaelämä saa uuden piristysruiskeen, kun Pub Panama aloittaa viime perjantaina toimintansa lakkauttaneen Bar Ankkurin tilalla.

Pub Panamassa tehdään parhaillaan pientä pintaremonttia. Sohvat ovat verhoojalla kunnostettavana ja takahuoneeseen on valmistumassa biljardisali. Osa kalusteista myös vaihtuu.

– Tästä tulee koko kansan olohuone ja haluamme pelaamisesta kiinnostuneille oman tilan, Pub Panaman toimitusjohtaja kertoo.

Pälkäneeltä kotoisin oleva Tainio päätti laajentaa ravintolatoimintaansa ostamalla Bar Ankkurin liiketoiminnan. Entuudestaan Tainiolla on Bar & Terrace Panama Valkeakoskella. Pälkäneen Pub Panama tulee toimimaan saman henkilökunnan voimin.

Perjantaina ovensa avaavaan pubiin on tulossa myös laajan valikoiman itsepalvelukaraoke.

– Tarjoilija toki ohjaa äänen säätöä, mutta asiakkaat saavat itse laittaa valitsemansa kappaleen jonoon. Valikoimassa on noin 4000 kappaletta, Tainio kehuu.

Biljardin ja karaoken lisäksi Pub Panama tarjoaa pikkupurtavaa.

– Ruokatarjoilu täällä tulee jatkumaan, ainakin siivet ja korit säilyvät. Ehkä joitain muutoksia on kuitenkin tulossa. Juomamme tulevat Hartwallin kautta ja valikoima tulee elämään kysynnän mukaan.

Muutoksia on tulossa myös aukioloaikoihin.

– Tarkoitus on, että avaamme aiemmin ja olemme hieman pidempään auki, Tainio suunnittelee.

Yrittäjän tavoitteena on muodostaa pubille vakioasiakaskunta, joka viihtyisi yhteisessä olohuoneessaan. Tainio aikoo itsekin viihtyä tiskin takana tarjoilemassa aina, kun muilta kiireiltään ehtii. Näin hän toimii myös Valkeakoskella. Jatkossa hän jakaa aikaansa kahden ravintolan kesken.

Avajaisviikonloppuna Pub Panamassa on Tainion mukaan luvassa avajaistarjouksia ja muutama nimikkodrinkki.

Ravintoloitsija Jani Tainio avaa perjantaina toisen ravintolansa, Pub Panaman Pälkäneen keskustaan.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?