E-junnujen haastajasarjan loppuhuipentuma Luopioisissa

10–11-vuotiaiden haastajasarjan voittanut SB Luja huipentaa salibandykautensa lauantaina 8.4. kotikentällä pelattavassa ylialueellisessa lopputurnauksessa.

Pelit Luja-Lukko Areenalla alkavat kello 10 puolivälierillä. Isännät pääsivät sarjavoittajina suoraan välierään, jossa vastaan asettuu Punkalaitumen Kunto. Ottelu alkaa kello 13.15. Kello 14.30 alkavassa toisessa välierässä porilainen Karhut kohtaa aamun puolivälierien voittajan.

Välierien voittajat etenevät kello 18 alkavaan finaaliin. Häviäjät kohtaavat kello 16.45 alkavassa pronssiottelussa. Turnauspelejä ei tarvitse seurata tyhjin vatsoin, vaan paikalla palvelee kahvio, josta saa pientä evästä.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>