Lähetys ja diakonia: Ensi lauantain pääsiäismyyjäisiä valmistellaan talkoilla torstaina ja perjantaina

Pääsiäispupu on pieni pakkaus toivoa

Virkatut koristeet ovat myyjäisten pehmoisimmat.

Seurakunnan Tehdään yhdessä -piirissä ja muualla ystävällisissä käsissä syntyneet pääsiäistiput ja -puput pääsevät ensi lauantaina etsimään uutta kotia, kun pääsiäismyyjäiset pidetään Pälkäneen seurakuntatalon yläkerrassa 8. huhtikuuta kello 10–13.

Leivonnaisten, pupujen, tipujen, kranssien, korttien ja muiden tuttujen pääsiäisasioiden lomassa myyntipöydillä on tarjolla monenlaisia käyttöesineitä ja kauniita käsitöitä, joista voi tehdä löytöjä vaikka tulevaa äitienpäivää varten.

Saksipussissa on omat lokerot erikokoisille saksille.

Jokainen ostettu pupu ja muu pääsiäishahmo lähettää lisäksi pikkupakkauksen toivoa jollekulle vaikeissa oloissa elävälle ihmiselle Suomessa tai ulkomailla, sillä myyjäisten tuotto käytetään kokonaisuudessaan lähetys- ja diakoniatyöhön.

Myyjäisten ohjelmaan kuuluvat myös muun muassa halipupu ja Puu-, Maa-, Muu- arpajaiset, ja kahvio palvelee koko tapahtuman ajan.

Vielä perjantaina aamulla kello 8 alkaen Pälkäneen seurakuntatalossa on myyjäisvalmistelujen loppurutistus. Halukkaat voivat silloin tulla mukaan leipomaan, askartelemaan tai pakkaamaan tuotteita valmiiksi myyntiin.

Tarkempia ohjeita leipomiseen ja muuhun talkoiluun saa lähetyssihteeri Paula ”Papu” Elorannalta.

 

Lentävät mökkiläiset saapuvat

On kevät, ja linnut ottavat pesäpöntöt haltuun.

Suomalaiset ovat tänä keväänä täyttäneet Yle Luonnon Miljoona linnunpönttöä -kampanja tavoitteen ja rekisteröineet tähän mennessä reilusti toista miljoonaa kesäkotia linnuille. Rekisteröintiaika jatkuu tämän vuoden toukokuun loppuun asti.

Pälkäneen seurakunta on ollut alusta asti tukemassa kampanjaa, ja myyjäisistä löytyy tälläkin kertaa yli 30 kappaletta miesten ryhmän nikkaroimia linnunpönttöjä. Vielä tänä keväänä ehtii saada pönttöön asukkaatkin, sillä huhtikuulla kesäpesiä etsitään ja rakennetaan kiivaasti.

Ihmismökkiläisiä ja muita kesänviettäjiä varten ryhmä on nikkaroinut muun muassa puisia suojuksia muovisille parvekekukkalaatikoille.

Kukkakranssi on syntynyt kierrätystarvikkeista.

 

 

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>