Tupailta: Pälkäneen reserviläiset kutsuvat tulevat alokkaat ja muut kiinnostuneet kuuntelemaan palvelemisesta Panssariprikaatissa

Varusmiesveljekset tuovat terveisiä Parolannummelta

Aukusti Koivisto lipunkantajana Basel Tattoo -paraatissa Sveitsissä viime vuoden heinäkuussa. Kuva PVVMSK Media/Aleksi Murtojärvi.

Pälkäneen Reservialiupseerien ja -upseerikerhon tupa- ja kokousiltaa vietetään sunnuntaina 9. huhtikuuta kello 18.30 Onkkaalan VPK:n talossa. Tämänkertainen tupailta sopii erityisen hyvin nuorille, myös niille, joilla varusmiespalvelus on vielä edessä.

Illan vierailevina puhujina ovat tällä kertaa nuoret pälkäneläisveljekset. Aukusti ja Hermanni Koivisto kertovat, millaista on ollut suorittaa intti Panssariprikaatissa Parolassa. Aukustin palvelupaikka oli varusmiessoittokunta, jossa hän nyt jatkaa sopimussotilaan. Hermanni toimii parhaillaan alikersanttina prikaatin autokomppaniassa.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?