Kouluverkkoselvitys kuitattiin kopautuksella

Pälkäneen kunnanvaltuusto merkitsi keskusteluitta tiedokseen kouluverkkoselvityksen, joka herätti kuntavaalien alla keskustelua mielipidepalstoilla, vaalitoreilla ja sosiaalisessa mediassa.

Mikäli muuttoliike ei korjaa oppilasmääräennusteita, kaksiopettajaisen Rautajärven koulun oppilasmäärä uhkaa painua vuosikymmenen vaihteessa alle 20:n. Kolmiopettajainen Luopioisten Kirkonkylän koulu puolestaan kutistuu vuosikymmenen vaihteessa alle 40:n ja pari vuotta myöhemmin alle 30:n oppilaan kokoiseksi. Harhalan ja Aitoon kouluilla oppilasmäärä on lähivuosina pienessä kasvussa. Kostian koulun oppilasmäärä putoaa ennusteen mukaan noin 300:sta alle 250:n.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?