Pälkäneen Siwa sulki lopullisesti

Pälkäneen Siwa sulki ovensa lopullisesti keskiviikkona.

Pälkäneen Siwa sulki ovensa keskiviikkona. Viimeisten päivien loppuunmyynnissä ei enää ollut tarjolla juurikaan ruokatavaraa, joten myymälän kanta-asiakkaat ovat jo opetelleet kulkemaan kaupan ohi.

Siwat ja Valintatalot ostanut Kesko on etsinyt myymälälle vuoden ajan ostajaa, sillä Onkkaala kuului paikkakuntiin, joissa kilpailuvirasto pelkäsi päivittäistavarakaupan liiallista keskittymistä. Kun ostajaa ei löytynyt, Kesko sai lopettaa myymälän.

Pälkäneen keskusta ja sen kauppapalvelut ovat tiivistyneet Lahdentien suuntaan. Eteläosista on harventunut kaksi päivittäistavarakauppaa, sillä muutama vuosi sitten ovensa sulki Pekka Järvenpään pitämä M-kauppa. Se oli perinteikkään Järvenpään kaupan jatkaja.

Pälkäneellä Siwan sulkeminen ei nostattanut suurta kohua, koska kylälle jäi vielä kaksi päivittäistavarakauppaa. Aitoossa sen sijaan kerättiin talvella nimiä, kun kylän ainoata kauppaa oltiin sulkemassa.

Kuukausi sitten sulkeneen Siwan paikalla avaa Anssin kauppa. Kauppiaaksi ryhtyneen Anssi Kukkosen tavoitteena on saada myymälä auki reilun viikon kuluttua.

 

Lue lisää aiheesta:

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?