Lasten bileet: Sunnuntaisen karkelon vetonauloina Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri ja Frozen-Prinsessa

Pikkuväki bilettää Honkalassa

Muksut innostuivat tuunaamaan pahvimajoja Honkalan edellisissä lasten bileissä reilut viisi vuotta sitten. Tuttu suosikki on jälleen mukana sunnuntaisessa karkelossa.

Tik Takin Petra Gargano villitsi pikkuväkeä syksyllä 2011, kun lasten bileet järjestettiin edellisen kerran Honkalassa.

Lastenpäivän pillimehubileisiin syksyllä 2011 saapuneet pälkäneläisperheet hämmästyivät Honkalan portilla: pihalle ja suureen saliin levittäytyivätkin todelliset muksujen messut. Tekemistä riitti niin, että kaikki eivät malttaneet lähteä katsomaan karkelon tähdeksi hankittua Ipanapa-bändiä.

Yksi vetonauloista olivat Säästöpankin pahvimajat. Pienet sisustusarkkitehdit innostuivat somistamaan niiden sisäseiniä kukkatapeteilla ja futuristisilla karkkikoneilla. Myös ulkoseiniä ja kattoja tuunattiin villin värikkäiksi.

Muksut innostuivat tuunaamaan pahvimajoja Honkalan edellisissä lasten bileissä reilut viisi vuotta sitten. Tuttu suosikki on jälleen mukana sunnuntaisessa karkelossa.

Pahvimajat odottavat jälleen sunnuntaina koristelijoitaan, kun Aito Säästöpankki järjestää yhdessä MLL-yhdistysten kanssa lasten bileet. Honkalan uusituilla lattioilla pääsee touhuamaan myös pikkuauto- ja temppuradalla sekä sukeltamaan nallemereen ja kisaamaan jalkapallopelissä.

Sunnuntaina 23.4. kello 15 alkavien lasten bileiden vetonaulaksi saapuu Pikku Kakkosesta tuttu Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri. Parikymmentä vuotta lapsia laulattanut ja leikittänyt Sopanen esiintyy kello 16. Kello 17–18 paikalla on Frozen-Prinsessa. Kahviota pitävät Pälkäneen ja Luopioisten MLL-yhdistykset.

Maksuttomaan tapahtumaan voi hakea ennakkoon liput Aito Säästöpankin Pälkäneen ja Luopioisten konttoreista, MLL:n aktiiveilta sekä Luopioisten Hilma & Olgasta. Lippuja varataan myös portille.

– Satu Sopasen Kangasala-talon konsertit olivat loppuunmyytyjä. Ennakkoliput hakemalla voi varmistaa, että mahtuu mukaan, Aito Säästöpankin Pälkäneen ja Luopioisten konttoreita johtava Sanna Hämäläinen sanoo.

Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri esiintyy Honkalassa sunnuntaina kello 16 alkaen.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?