PMO-festarit jatkuvat Kangasala-talossa

Pirkanmaan musiikkiopiston monipuolinen opetus- ja konserttitarjonta on esittäytynyt pääsiäisen jälkeisellä viikolla Kangasala-talossa. PMO-festarit jatkuvat vielä perjantaina, kun vuorossa on konsertti ”Sata vuotta suomalaista rytmimusiikkia”. Kello 18.30 alkavassa konsertissa bändit lukuisine solisteineen tekevät läpileikkauksen suomalaisesta populaarimusiikista esittämällä kappaleita jokaiselta itsenäisen Suomen vuosikymmeneltä Oskar Merikannosta Jenni Vartiaiseen.

Tiistaina Kangasala-talossa kuultiin puhallinorkesterien puhaltajia kisatunnelmissa ja keskiviikkona vuorossa oli pianistien ”Steinway Special”.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>