Nuorten tapahtuma: Vuoden artisti maksuttoman keikan tähtenä

Arttu Lindeman saapuu Liekkiin

Helmikuisessa Emma-gaalassa Vuoden artisti -palkinnon napannut Arttu Lindeman saapuu Luopioisten Liekkiin perjantaina 26. toukokuuta. Lindeman on tämän hetken suosituimpia artisteja, vaikka hän onkin julkaissut virallisesti vasta neljä kappaletta.

20-vuotias YouTube-tähti ja räppäri aloitti muutama vuosi sitten tekemällä nettivideoita kavereilleen. Videot keräsivät nopeasti muitakin seuraajia. Nykyisin Lindemanin YouTube -kanavalla on lähes 175 000 tilaajaa ja hänen videoitaan on katsottu lähes 30 miljoonaa kertaa.

Lahtelaisartistin ensisingle Läikkyy oli viime kesän kuunnelluimpia kappaleita. Se saavutti platinalevyrajan neljässä viikossa. Myös Faijas, Menee tunteisiin ja Hukutaan ovat olleet huippusuosittuja netin suoratoistopalveluissa, joiden kautta nuoret nykyisin musiikkia kuluttavat.

Arttu Lindemanin keikka Liekissä alkaa perjantaina 26.5. kello 18. Ilta jatkuu kello 21:een saakka ulkoilmadiskossa.

Savuton ja päihteetön tapahtuma on maksuton, mutta sisään pääsee vain lipulla, joita jaetaan etukäteen. Yleisömäärä on rajoitettu turvallisuusmääräysten vuoksi.

Nuorten suosikkiartisti vetää perässään innokkaan fanilauman, joten kannattaa toimia ripeästi, kun liput tulevat jakoon. Lippujen jakopaikoista ja -ajasta kerrotaan myöhemmin Sydän-Hämeen Lehdessä sekä Liekin instagramissa ja Luopioisten Osuuspankkin facebook -sivuilla.

Liekin, Osuuspankin ja paikallislehden lisäksi maksutonta nuorten tapahtumaa ovat järjestämässä Pälkäneen kunta, Luopioisten Lions-klubi, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Luopioisten yhdistys, Aitoon VPK, SPR:n Luopioisten osasto, Pälkäneen Seudun Soroptimistiklubi, Minnan KukKamaa, Tupenpurijat ja SB-Luja.

Ikärajattoman nuorten tapahtuman ajaksi pihaan järjestetään kahvila, joka toimii ”isä- ja äitiparkkina”. Vanhemmat voivat viettää iltaa myös Mikkolan Navetalla, jossa järjestetään samaan aikaan Kukkia soi -festarit.

Helmikuisessa Emma-gaalassa Vuoden artisti -palkinnon napannut Arttu Lindeman saapuu Luopioisten Liekkiin perjantaina 26. toukokuuta.

 

Kommentit (2)

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?