Lasten bileet: Aitoon Honkala täyttyi riemunkiljahduksista

Ihan mahdottoman hyvä meininki

Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri laulatti ja leikitti lapsia sunnuntaina Honkalassa.

Saa juosta. Saa liikkua. Ja saa vähän herkutellakin. Aitoon Honkalassa vietettiin sunnuntaina lasten bileitä, jotka tarjosivat lapsille monenlaista puuhaa. Honkalan salissa kelpasi kylpeä nallemeressä, tuunata ja koristella pahvisia majoja, sukeltaa ryömintätunneliin ja kikkailla temppuradalla.

Onkkaalasta Aitooseen äitinsä Tytin ja siskonsa Sofian kanssa lähtenyt Sebastian Salminen, 2, viihtyi pikkuautoradalla.

– Tosi hienoa, että Pälkäneellä järjestetään tällaista ohjelmaa lapsiperheille. Lähdimme katsastamaan tapahtuman, kun ajankohta sopi perheemme kalentereihin, Tytti Tukiainen-Salminen mietti.

Sofia, 8, oli ehtinyt jo ennen pikkuveljen autoleikkejä herkutella karkeilla ja käydä piirtelemässä. Tokaluokkalainen odotti myös innokkaasti tapahtuman päättänyttä Frozen-prinsessan vierailua.

Sebastian Salminen viihtyi automatolla.

Tuttuja lauluja Tuttiorkesterin tahtiin

Aika monelle lapselle iltapäivän kohokohta taisi olla Pikku Kakkosestakin tuttu Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri. Mukana oli totta kai myös laulupussi, josta onnekkaimmat pääsivät nostamaan orkesterin seuraavaksi esittämän laulun. Laulupussista löytyikin monta lapsille tuttua laulua, joita kelpasi laulaa täysin rinnoin orkesterin mukana.

– Minnekäs seuraavaksi lähdetään matkustamaan? Kuka tietää, minkä maan lippu tämä on? kyseli Satu Sopanen innokkaalta yleisöltä ja heilutteli samalla musta-puna-keltaista lippua käsissään.

– Saksa! kuului aika nopeasti yleisön joukosta.

Niinpä seuraavaksi matkustettiin Matkustan ympäri maailmaa -laulun tahdissa Saksaan ja opittiin, että ”päivää” on saksaksi ”guten tag”.  Yhtä hienosti yleisö tunnisti Englannin ja Ranskan liput, ja osasi toivotella sekä ”how do you do” että ”bonjour”.

Lasten bileet järjesti Aito Säästöpankki yhdessä paikallisten MLL-yhdistysten kanssa.

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>