Nuorten valokuvia vedestä

Matias Gåsman: Kaunis Suomi.

Maalis-huhtikuussa Kangasalla järjestettiin nuorille suunnattu vesi-aiheinen valokuvauskilpailu. Kilpailuun osallistui 6.-9.- luokkalaisia nuoria Kangasalta. Parhaat kuvat olivat esillä kirjastossa ja Kangasala-talon kulttuuritorilla.

Näyttelyn aikana yleisö sai äänestää parasta valokuvaa. Yleisön suosikiksi nousi Vatialan koulun kuudesluokkalaisen Matias Gåsmanin ”Kaunis Suomi”. Toiseksi eniten ääniä sai Kirkkoharjun koulun Lassi Koiviston kuva ”Kevään merkki” ja kolmanneksi suosituin oli Sariolan koulun Janna Korpelan”Vesipisarat”. Kangasalan Vesi palkitsi voittajat lahjakortein.

Valokuvakilpailun järjestivät yhteistyönä Sariolan koulu, Kangasalan vapaa-aikapalvelut, Kangasalan Vesi ja kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut.

Liisi Myllö

Sinna Laukkanen

Janna Korpela: Vesipisarat.

Lassi Koivisto: Kevään merkki.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>