Tampereelta Ranta-Koivistoon asti vain kahdeksaakymppiä

Valtatiellä 12 ajellaan toistaiseksi Tampereelta Kangasalan Ranta-Koivistoon asti rauhallisemmin kuin yleensä. Vaihtuvat nopeusrajoitukset on säädetty osoittamaan tilapäisesti alempaa nopeutta eli korkeintaan 80 kilometriä tunnissa.

Päällystetyt tiet ovat Pirkanmaalla paikoitellen kärsineet talven lauhoista keleistä normaalia enemmän. Tienpäällysteissä on talven jäljiltä runsaasti uria ja muita vaurioita. Pahimpien päällystevaurioiden kohdalla nopeusrajoitusta on alennettava. Valtatie 12:n lisäksi nopeusrajoitusta alennetaan myös Tampereelta Orivedelle johtavalla valtatiellä 9 välillä Alasjärvi–Aitovuori. Keli- ja liikenneolosuhteiden vaatiessa nopeusrajoituksia voidaan tarvittaessa säätää osoittamaan myös nopeutta 70 kilometriä tunnissa.

Muutokset ovat voimassa siihen saakka, kunnes päällysteet kesän aikana saadaan korjattua.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?