Avuliaisuutta löytyy

Näin ikäihmisenä haluan kertoa miten ystävälliset naapurit ovat talven mittaan olleet avuliaita. Liukkaan talvikelin aikana he levittivät sepeliä kulkuväylille ja lumipyryn tullen aurakin tuli tuuppaamaan käytäviä. Tämän kaiken he tekivät pyytämättä yksin asuvalle vanhalle muorille.

Kevään korvalla olin lähdössä bussiretkelle ja odottelin Sydän-Hämeen Lehden toimituksen edustalla myöhässä olevaa bussia reilun puoli tuntia. Päätoimittaja huolestui tilanteestani, näki että olin kylmissäni. Tuli kyselemään ja pyysi jopa sisälle kahville.

Se oli minusta todella hieno huomaavaisuus. Mielellään joisin kahvit toisella kertaa, kun ei tarvitse pelätä että bussi jättää!

Sydämellisesti kiittäen.

I S

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?