Liikuntakeskukselle liki miljoonan avustus

Pälkäneen liikuntahallin rakentamiseen on myönnetty 900 000 euroa valtionavustusta tälle vuodelle. Opetus- ja kulttuuriministeriö julkisti avustuskohdepäätöksensä keskiviikkoaamuna. Kostia-Areenan nimellä hakuprosessin läpikäyneen liikuntakeskushankkeen lisäksi vain Kuusamon jäähalli-liikuntahallihanke sai avustusta korotettuna.

Myös Kangasalan Uimahalli Oy:n laajennushankkeelle myönnettiin laajennuksen toteutumisen varmistava 570 000 euron avustus.

– Hienoa, että kunnat panostavat monipuolisiin liikuntapaikkoihin ja asukkaidensa liikkumiseen. Liikuntapaikat tukevat erinomaisesti myös lasten ja nuorten liikuntaa ja seuratoiminnan edellytyksiä, kommentoi opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen ministeriön verkkosivuilla.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>