Avustuksia yhdistyksille

Sosiaali- ja terveyslautakunta on myöntänyt yhteensä 20 400 euroa avustuksia kangasalalaisille järjestöille ja yhdistyksille. Avustuksia myönnettiin 11 hakijalle – pienin jaettu summa oli 300 euroa ja suurin Mannerheimin Lastensuojeluliitolle myönnetty 9000 euron summa.

Kunnan avustustoiminnan yleisten periaatteiden mukaan avustustoiminnalla tuetaan kangasalalaisia yleishyödyllisiä yhteisöjä, joiden toiminta edistää kuntalaisten ennalta ehkäisevää ja hyvinvointia lisäävää toimintaa. Lisäksi sosiaali- ja terveyslautakunta on halunnut painottaa sosiaali- ja terveyskeskuksen alaisten avustusten myöntämisessä esimerkiksi selkeitä suunnitelmia, painopisteen siirtoa ennalta ehkäiseviin ja toimintakykyä ylläpitäviin palveluihin sekä kuntalaisten osallistumisen lisäämistä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?