Laine valtuuston puheenjohtajaksi

Sosialidemokraattien Hanna Laineesta tulee seuraava Kangasalan valtuuston puheenjohtaja. Ensimmäisenä varapuheenjohtajana jatkaa myös ensi kaudella Mika Ollila (kok) ja toisena varapuheenjohtajana toimii kesäkuusta alkaen Jari Leino (ps). Kunnanhallituksen puheenjohtajan vastuun kantaa tulevallakin valtuustokaudella kokoomuksen Heikki Lyytinen. Muut kunnanhallituksen jäsenet ovat Raimo Kouhia (sd), Teija Kulmala (kok), Merja Hackspik-Tuomisto (kok), Anne-Mari Thomassen (sd), Marko Törhönen (ps), Tero Linna (kesk), Stiina Lahikainen (vihr) ja Jorma Jussila (kd).

Sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtajan paikalle nousee Sonja Koto (vihr), sivistyslautakunnan puheenjohtajaksi Jari Markkinen (sd), elinvoimalautakunnan puheenjohtajaksi Pertti Alanko (kok), viranomaislautakunnan puheenjohtajaksi Hannu Karppila (kesk) ja vesiliikelaitoksen johtokunnan puheenjohtajaksi Riku-Sippo Uotila (kok).

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?