Sydän-Hämeestä valmistuu 117 uutta ylioppilasta

Ylioppilastutkintolautakunta luovutti kevään 2017 tutkinnon tulokset lukioille torstaina. Sydän-Hämeestä valmistuu tänä keväänä 117 uutta ylioppilasta.

Pälkäneen lukio:

Aaltonen Maria, Aarnio Charlotte, Harila Jenna, Heikkilä Hilda, Joenvuori Sampo-Valtteri, Roope Kalliovalkama, Lahtinen Anssi, Lampinen Aino, Makkonen Anni, Munukka Ville, Pitkämäki Katariina, Rasinairo Seemi, Salminen Niklas, Sievola Jenna, Szumski Michal, Tainio Antti, Tiala Iida, Vainio Ville, Vesto Joni-Pekka.

Kangasalan lukio:

Ali-Akbar Abdali, Erik Ahola, Tiia-Maria Ahopelto, Onni Avonius, Martti Grönholm, Niklas Hagström, Matti Hakola, Reetta Hallila, Iiro Hautakangas, Benjamin Heinonen, Ville Heinonen, Henna Helenius, Eero Heliövaara, Venla Hellman, Kata Helminen, Antti Herkman, Roosa Hildén, Tom Hoikkala, Tytti Honkanen, Valtteri Hovi, Anni Hyytinen, Sakari Hyöki, Elina Isometsä, Helerin Jaanhold, Milla Järvinen, Veeti Kahilainen, Joonas Kainu, Henri Kakko, Riku Kalenius, Oona Kallio, Veera Kalliovalkama, Ella Karjalainen, Ella Karkulahti, Kaisa Kauhanen, Sonja Kirvesoja, Teemu Kivioja, Janne Kleemola, Janika Koivisto, Eemeli Koivumaa, Ellen Koskinen, Elli Kuikka, Matias Kuortti, Emmaliisa Laakso, Jere-Matias Laaksonen, Samuel Lehikoinen, Moona Lehtola, Lotta Lehtonen, Urho Lempiö, Mika Lähteenmäki, Eemeli Majakangas, Niko Mansikka, Jaakko Mansikka-aho, Erik Matikka, Pauli Matilainen, Johanna Mettälä, Lauri Mikkolainen, Sanni Muurinen, Elina Mäkelä, Linnea Mäkinen, Saana Mäntymäki, Nelli Niemelä, Olli Niemi, Konsta Nieminen, Sanni Nieminen, Ilona Nurmela, Amanda Nurminen, Joonas Palonen, Olli-Pekka Pettersson, Juho-Matti Pitkänen, Peppiina Pitkänen, Tuomo Pöllänen, Heikki Raami, Aleksi Raikamo, Olli Rajaniemi, Eemeli Raukola, Emilia Raulamo, Henna Rautio, Atte Riihimäki, Elina Ristilä, Kerttu Ronni, Eero Salmela, Roosa Salmela, Johanna Salminen, Hemmi Sarén, Helena Seppälä, Eetu Sikkinen, Veera Silakoski, Ville Silakoski, Simo Somiska, Jaakko Sulankivi, Patrik Tennberg, Atte Tervas, Matti Tiitola, Essi Tuohisaari, Ulla Uusitalo, Josefiina Varjonen, Lassi Välimaa, Valtteri Välimäki.

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>