Torijuhlaan saapuu myös Tuttiritari

Koko perheelle tarkoitettu torijuhla tuo helatorstaina Kangasalan torin esiintymislavalle Tuttiritarin, nuorten gospelyhtye Kruuvin ja Pentti Hietasen perheineen. Esiintyjät ovat vuorossa kello 11 käynnistyvän ulkoilmamessun jälkeen. Liturgina toimii Markku Viitala, saarnan pitää Seppo Jarva ja musiikista vastaavat Tarja Sillanpää, House band ja Lauluyhtye Valkea.

Tapahtumassa on lisäksi erilaisia ohjelmapisteitä sekä tarjolla hernesoppaa ja pullakahvit tuhannelle juhlavieraalle. Paikalla on tavattavissa ”Martti Luther” ja seurakunnan työntekijöitä. Lisäksi torijuhlassa julkaistaan yhteislaulun sävellyskilpailun finalistit.

Torstaina 25.5. Kangasalan torilla käydään myös ihmiskauppaa hyväntekeväisyyden nimissä. Huutokaupassa voi ostaa Yhteisvastuukeräyksen hyväksi seurakunnan papin tai kanttorin yhden–kahden tunnin työpanoksen vähintään 20 eurolla. Yhteisvastuukeräys 2017 keskittyy ihmiskaupan torjumiseen, ja yhteisvastuuvaroin autetaan ihmiskaupan uhreja kehittämällä tukihenkilötoimintaa ja etsivää työtä. Ihmiskaupan uhreille tarjotaan kriisiapua majoituksen, ruoan, hygienian ja vaatetuksen järjestämiseen sekä mahdollisuus tulkin käyttöön ja oikeudelliseen neuvontaan.

Torijuhla on Kangasalan seurakunnan juhlavuoden avaus. Juhlan aiheina ovat 650 vuotta täyttävä seurakunta, 250 vuotta täyttävä Kangasalan kirkko sekä reformaation eli uskonpuhdistuksen 500-vuotismerkkivuosi.

Tuttiritari eli Jukka Leisti ratsastaa Kangasalan torille. Kaverina on tietysti Rusinante.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?