Paristot eivät kuulu roskiksen viereen

Kuva Holjan jätepisteeltä 5.5.2017. Joku ”kunnon kansalainen” on säästänyt paristoja. Kuljetuskustannukset lähimpään kauppaan ovat ilmeisesti ylittäneet kansalaisen rahavarat, ja näin paristot ovat saaneet sijan roska-astioiden viereen paperikassissa.

Onko kysymyksessä täydellinen vastuuntunnottomuus vai henkilön vajavainen henkinen kapasiteetti, sitä voi vain arvuutella. Joka tapauksessa henkilö on käyttänyt väärin yhteiskunnan tarjoamaa jätteiden keräilyjärjestelmää. Ansaitsee syvän halveksunnan käyttäytymisestään.

Jätepisteen käyttäjä

Paristokuorma Holjan jätepisteen vierestä.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>