Kolmen näkötornin kierros Kangasalla

Kangasalan kunnan ympäristönsuojelu tarjoaa maksuttoman näkötornikierroksen lauantaina 10.6. kello 10–14. Kierroksella tutustutaan Kangasalan Kirkkoharjun, Haralanharjun ja Vehoniemenharjun näkötorneihin sekä niiden lähiluontoon. Valtakunnallisesti arvokas harjualue on kappale kauneinta suomalaista maisemaa. Mukana on luontoasiantuntija, biologi Heikki Toivonen sekä matkailuopas, toimittaja Jussi Lehtonen.

Lähtö tapahtuu klo 10 Kangasalan linja-autoasemalta. Kierros päättyy Vehoniemen näkötornille, jossa on mahdollisuus omatoimiseen kahvitteluun. Linja-autoasemalle palataan kello 14.

Mukaan bussiin mahtuu mukaan 50 ensiksi ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse tiina.hakala@tampere.fi tai 040 806 2619 – viimeistään tiistaina 6. kesäkuuta. Ilmoittautuessa tulee mainita lähtijöiden nimet, henkilömäärä ja puhelinnumero.

Kommentit (2)

  1. Jani Oksanen

    Hyvä huomio. Tuo alkuperäinen tieto oli suoraan järjestäjältä, mutta oikea (nyt varmistettu) päivä on siis lauantai 10. kesäkuuta. Tämä tieto on nyt korjattu myös jutussa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?