Matkailun apurahoja kolmelle toimijalle

Kangasalan Matkailurengas ry:n hallitus on käsitellyt vuoden 2017 matkailuapurahahakemukset. Tänä vuonna apurahaa myönnettiin kolmelle toimijalle.

Kangasalan Pikkuteatteriyhdistykselle myönnettiin 2330 euroa Riku & Piko -jättiläishahmojen toteuttamiseen roolihahmoiksi, joita voidaan käyttää maskotteina erilaisissa tapahtumissa ja edustustilaisuuksissa. Hallitus katsoi, että hanke tukee hienosti Kangasalan matkailumarkkinoinnin maskoteiksi lanseerattujen jättiläisten tunnettuuden lisäämistä ja niiden näkymistä erilaisissa yhteyksissä.

Poledance Piagrinalle / Kulttuuriosuuskunta Terälle myönnettiin 1500 euron apuraha Yhdysvaltoihin suuntautuvaa opintomatkaa varten. Matkan tarkoituksena on osallistua sekä Pole Expoon että Anthony De Longinsin valmennukseen. Hallitus katsoi, että kyseessä on uusi yrittäjä, joka toimii kasvujohteisella alalla. Matkan tavoitteena on paitsi kehittää yrittäjän omaa lajiosaamista myös etsiä kehitysideoita toiminnan ja tapahtumien järjestämiseen, jotka heijastuvat suoraan Kangasalan matkailun kehittämiseen.

Kolmas apurahan saaja oli Pedart Oy. 1250 euron suuruinen apuraha myönnettiin Pikonlinna SwinRun -liikuntatapahtuman markkinointiin ja sähköisen ajanoton kustannuksiin. Hallitus päätti myöntää apurahan tukeakseen toista kertaa järjestettävää matalan kynnyksen urheilutapahtumaa, jotta sen matkailullista potentiaalia saataisiin hyödynnettyä entistä paremmin.

Hakemuksia saapui edellisvuosista poiketen vähän, vain kolme kappaletta. Matkailurenkaan hallitus katsoi kaikki hakijat hakukelpoisiksi. Apurahat olivat Kangasalan matkailua edistävien yritysten ja yhdistysten haettavissa. Tänä vuonna apurahat oli suunnattu erityisesti toimijoiden osaamisen kehittämiseen, mutta Matkailurenkaan hallitus pidätti oikeuden myöntää apurahoja myös muun tyyppisille matkailuhankkeille.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?