Pelastustehtävät häiritsevät palokuntatalkoita

Vuonna 2005 sisältä ja ulkoa uusiksi laitetun Aitoon Honkalan ulkomaalaustalkoot alkoivat viime vuonna paahteiselta sivustalta. Tänä vuonna edettiin varjoisammille seinille.

Telineille ja nostimiin kiivettiin viikko sitten. Toisena talkooviikonloppuna väki väheni puheenjohtaja Erkki Hyökin ympäriltä, kun Aitoon VPK:ta tarvittiin Kangasalan suuren metsäpalon sammutustöissä. Lopulta sunnuntaiset talkoot kuihtuivat Hyökin ja Tommi Hildenin kahdenkeskiseksi maalauspäiväksi.

Hommat ovat kuitenkin edenneet sen verran rivakasti, että perinteikäs juhlatalo on entistä ehompi heinäkuun alun Kirkastusjuhlissa. Sisältä salia ja kahviota remontoitiin jo talvella. Niiden väritystä muutettiin niin, että tilojen somistaminen erilaisiin juhliin on entistä helpompaa.

Talkooväki harveni Erkki Hyökin ympäriltä, kun Aitoon VPK:ta tarvittiin Kangasalan suuren metsäpalon sammutustöihin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?