Arttu Lindeman Liekissä: Räppäri keräsi nuorison ikärajattomalle ilmaiskeikalle

Liekin terassilla läikkyi

Arttu Lindeman innosti myös nuoren yleisönsä pomppimaan ja huutamaan. Suosikkikappaleiden sanat laulettiin kuorolauluna.

Liekin terassilavan edusta oli perjantaina hyvissä ajoin ennen kuutta täyttynyt innokkailla odottajilla. Räppäri Arttu Lindeman oli astumassa lavalle. Lavan edustan olivat suurimmaksi osaksi täyttäneet tytöt, mutta taaempana oli poikiakin Arttua kuuntelemassa.

YouTubesta menestykseen ponnistanut ja Emma-gaalassa vuoden artistiksi äänestetty räppäri oli nuorison mieleen. Fanilahjojakin oli Lindemanille lavan reunalle tuotu.

Viola Ylhäinen Aitoosta ja Helga Simola Luopioisista olivat iloisia nuorille järjestetystä tapahtumasta.

– Tämä on tosi kiva, vastaavia saisi olla enemmänkin, ei täällä kauheasti ole nuorille tapahtumia, he sanoivat.

Helga kertoi fanittavansa Arttu Lindemania, Viola ei niin kovaksi faniksi tunnustautunut mutta kertoi musiikkityylin edustavan kuitenkin hänen mieleistään musiikkia, ainakin suomalaisen musiikin osalta.

Odotukset täyttänyt keikka

Arttu Lindeman sai yleisön huutamaan ja pomppimaan. Ulkoa osattiin laulaa suosikkikappaleet Läikkyy ja Faijas ja Hukutaan.

Ikärajaton keikka oli ensimmäinen Liekissä järjestetty alaikäisten keikka. Keikan ajaksi vanhemmat sai jättää terassin ulkopuolelle järjestettyyn kahvilaan eli aikuistenparkkiin. Yleisöä oli pienemmistä lapsista teini-ikäisiin asti. Kyseessä oli Liekin, Osuuspankin, Sydän-Hämeen Lehden, Pälkäneen kunnan, Luopioisten Lions-klubin, Mannerheimin Lastensuojeluliiton Luopioisten yhdistyksen, Aitoon VPK:n, SPR:n Luopioisten osaston, Pälkäneen Seudun Soroptimistiklubin, Minnan Kukkamaan, Tupenpurijoiden ja SB-Lujan yhteisesti järjestämä tapahtuma ilmainen, ikärajaton ja päihteetön tapahtuma.

Viola Ylhäisen ja Helga Simolan mukaan keikka oli hyvä ja täytti odotukset. Useimpien mielestä keikka oli ainoastaan liian lyhyt.

Arttu Lindemanin nimikirjoitus ja yhteiskuva Artun kanssa olivat haluttua kamaa. Nimikirjoitusjono kiemurteli pitkänä keikan jälkeen. Keikan jälkeen Liekin terassilla jorailtiin vielä ulkoilmadiscossa. Jatkossa toivottiin Luopioisiin esiintymään muun muassa Sannia ja Evelinaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?