Stipendejä pitkän matematiikan laudatureista, Kangasalle kaksi stipendiä

Vuorineuvos Paavo V. Suomisen rahasto palkitsee stipendillä Tampereen kaupunkiseudun lukioissa pitkän matematiikan laudaturin kirjoittaneet ylioppilaat. Matematiikan taitajia oli tänä keväänä 59. Kangasalan lukiosta stipendin saavat Eemeli Majakangas ja Sanni Nieminen. Eniten stipendejä saavat Tampereen yhteiskoulun lukion (15), Tampereen klassillisen lukion (14) ja Kalevan lukion (8) ylioppilaat. Stipendi on suuruudeltaan 200 euroa.

Vuorineuvos Paavo V. Suomisen rahasto on yksi Tampereen teknillisen yliopiston tukisäätiön rahastoista. Rahasto tukee apurahoin ja stipendein TTY:n jäähdytys- ja konetekniikan alan opintoja ja tutkimusta. Sen perustaja, vuorineuvos Suominen haluaa kiinnittää huomiota myös matematiikan opintojen tärkeyteen. Jakamalla stipendejä matematiikassa hyvin menestyneille nuorille rahasto toivoo kiinnostuksen pitkän matematiikan opintoja kohtaan lisääntyvän.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?