Rattiin nukahtanut ajoi ulos tieltä

Auto ajautui ulos tieltä Vatialassa sunnuntaina kuuden jälkeen illalla.

Nuori naiskuljettaja nukahti rattiin ja ajoi ulos tieltä Kangasalantiellä sunnuntaina. Poliisi sai ilmoituksen kello kuuden jälkeen illalla, että henkilöauto on suistunut tieltä ja osunut puuhun Kangasalantiellä Vatialan kohdalla.

Henkilöauto oli tullut Kangasalan suunnasta ja ajautunut vastaantulevien kaistan yli vasemmalle ojaan pysähtyen kylki edellä puuhun. Tieltä suistunut henkilöauto oli lähellä törmätä vastaantulevaan henkilöautoon. Autoa kuljetti noin 20-vuotias nainen. Kuljettaja epäili ulosajon syyksi rattiin nukahtamista.

Kuljettaja loukkaantui lievästi ja hänet kuljetettiin Acutaan tarkastukseen. Henkilöauto vaurioitui ajokelvottomaksi.

Lue lisää aiheesta:

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?