Ikäpisteessä vietettiin kevätjuhlaa

Jo perinteiseksi muodostunutta Ikäpisteen kevätjuhlaa vietettiin toukokuun viimeisenä tiistaina Perhekeskus Pirtillä. Ikäpisteen toimintaa järjestetään yhteistyössä kunnan vanhustyön ja pälkäneläisten yhdistysten kanssa. Tälläkin kertaa kevätjuhlan vastuuyhdistyksenä toimi Pälkäneen Martat. Leena Jaakkola ja Merja Susi olivat loihtineet esille maittavan kevätlounaan, joka sisälsi muun muassa uusia perunoita, savulohta, majoneesisilliä ja tuoreraastetta sekä mallasleipää. Vatsat hyvästä ruuasta pullollaan rauhoituttiin nauttimaan Aimo Kokkolan mainiosta esityksestä. Yhdessä muisteltiin kevääseen ja alkukesään liittyviä lauluja ja niitä laulettiin yhteislauluna Aimon kaskujen lomassa.

– Te olette kyllä varmaan kuulleet nämä tarinani jo moneen kertaan, Aimo veisteli.

– Ei haittaa vaikka oltaisiinkin! Me jaksetaan kuunnella sinua vaikka kuinka monta kertaa, eikä me tässä iässä ihan kaikkea enää muistetakaan, kuului vastaus tyytyväisestä yleisöstä.

Esityksen jälkeen maistuikin Leenan leipoma mansikkakakku alkavan kesän kunniaksi. Ennen kotiinlähtöä palkittiin lahjakortilla tilaisuuden paras hattu, minkä kunnian sai Irja Helander tyylikkäine harsohattuineen.

– Tämä hattu on päässäni kolmatta kertaa; ensin tyttären ylioppilasjuhlassa, sitten lapsenlasten rippijuhlassa ja nyt täällä, kertoi Helander.

Lopuksi kaikki juhlijat pääsivät vielä osallistumaan mukavien palkintojen arvontaan.

– Tämä kaikki on ollut niin hienoa, että ihan kyyneleet nousevat silmiin, totesi Heljä Urkko.

Hymyileviä ja onnistuneesta juhlasta kiitollisia kävijöitä lähti kesän viettoon odottaen jo Ikäpisteen toiminnan alkamista syksyllä. Syksyn toiminnan alkamisesta tiedotetaan Lautakunnat-palstalla elokuussa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?