Yli-Pekkala palaa Kangasalle

Oona Yli-Pekkala.

LP Kangasalan naisten mestaruusliigajoukkue on tehnyt pelaajasopimuksia kaudelle 2017–2018. Passari Oona Yli-Pekkala palaa LP Kangasalan riveihin kahden vuoden tauon jälkeen. HPK:ssa Suomen mestaruuden voittanut Yli-Pekkala odottaa tulevalta kaudelta kovia pelejä, positiivista meininkiä ja hyviä treenejä. Passarin mukana LP saa aimo annoksen tsempparihenkeä ja hyvää asennetta.

Libero Jenni Tolppanen liittyy joukkueeseen Ylöjärven Ryhdin ykkössarjajoukkueesta ottaen näin uuden askeleen lentopallourallaan. Tolppanen tuo joukkueeseen mukanaan sekä nopeutta että puolustusvoimaa. Odotukset tulevan kauden suhteen ovat kovia pelejä sekä motivoitunutta ja kannustavaa ilmapiiriä.

Lisäksi viime kaudella läpilyöntinsä liigassa tehnyt yleispelaaja Jutta Riikonen on tehnyt LP Kangasalan kanssa jatkosopimuksen.

Kaikki sopimukset ovat yksivuotisia.

Jutta Riikonen.

Jenni Tolppanen.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>