Elokuvakäsikirjoituskilpailu avaa ovet uusille kyvyille ja alan ammattilaisille

Elokuvakäsikirjoituskilpailun koordinaattorina toimii Pälkäneen kunnan kulttuurisuunnittelijanakin tuttu Marketta Vaismaa.

The End -elokuvakäsikirjoituskilpailu etsii uusia kuolemattomia tarinoita, legendaarisiksi päättyviä sitaatteja ja ennen kaikkea käsikirjoituksia, joista voidaan muokata elokuva. The End -elokuvakäsikirjoituskilpailu haastaa ammattilaiset ja pöytälaatikkokirjailijat kertomaan uusia tarinoita valkokankaalle.

Kilpailu hemmottelee osallistujaa, sillä 10 000 euron pääpalkinnon lisäksi Solar Films Oy varaa oikeuden voittajatekstin työstämiseksi elokuvaksi. Ehkä hyvinkin pian nerokkaista, yön pimeinä tunteina kirjoitetuista sitaateista tulee kuolemattomia totuuksia valkokankaalla!

Kilpailuun osallistutaan kirjoittamalla maksimissaan 30-sivuinen treatment, joka kertoo tarinan alusta loppuun niin, että siitä voi hahmottaa kokonaisuuden: teemat ja tarinan sekä muodon ja sisällön. Lisäksi osallistuja kirjoittaa maksimissaan viiden sivun mittaisen dialogikohtauksen sekä elokuvan henkilöluettelon lyhyin luonnekuvauksin.

Materiaalin viimeinen palautuspäivä on 29.9., ja voittajat valitaan tammikuun lopussa 2018. Kilpailun raadissa ovat elokuvaohjaaja Markku Pölönen, elokuvaohjaaja Petri Kotwica, tuottaja Rimbo Salomaa ja kilpailun koordinaattori Marketta Vaismaa.

Kilpailun järjestävät Ikaalisten ja Luopioisten säästöpankkisäätiöt, Aito Säästöpankki ja Solar Films Oy.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?