Mobilian Autokylä täyttyy Lexuksista ja Toyotista

Viime vuonna Mobiliaan saapui yhteensä 50 Lexusta tai Toyotaa.

Lexukset ja Toyotat kokoontuvat kesätapahtumaansa Mobilian Autokylään sunnuntaina 18. kesäkuuta. Viime vuonna paikalle saapui yhteensä 50 Lexusta tai Toyotaa, joten tähän tapahtumaan odotetaan vähintään yhtä montaa autokuntaa.

Luvassa on toinen toistaan upeampia harrasteajoneuvoja, joihin omistajat ovat käyttäneet paljon aikaa ja vaivaa saadakseen unelmansa toteutettua. Päivän ohjelmaan sisältyy omien ajoneuvojen esittelyä Mobilian ulkoalueella, kokemusten vaihtoa autoprojekteista ja uusien projektien haaveilua.

Mobilia järjestää päivän aikana mahdollisuuden päästä tutustumaan museon kulissien taakse eli opastetun kierroksen kokoelmatiloihin. Lisäksi tarjolla on opastettu näyttelykierros Suomi turvassa 100 vuotta -näyttelyyn ja Rallimuseoon. Perheen pienimmät voivat tuoda oman leikkiautonsa Mobiliaan katsastettavaksi ja rakentaa oman pyykkipoika-auton työpajassa. Tapahtuma-aika pääsääntöisesti kello 12–15.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>