Itäkeskus 5 vuotta: Hieman erilainen syntymäpäivä

Tanssia ja kauniita kampauksia

Satu Virtapohja pääsi lopuksi itsekin tanssimaan yhdessä muun näytösryhmän kanssa.

– Eipä noita tanssikavereita juuri tarvinnut houkutella mukaan. Kysyin, kiinnostaisiko tällainen, ja vastaus tuli heti: kyllä kiinnostaa, Satu Virtapohja HiusSaagasta naurahtaa.

”Tällaisella” Virtapohja viittaa viime lauantaina kahvila-ravintola EloTähkässä nähtyyn tanssilliseen hiusnäytökseen. Näytöksessä esiteltiin paitsi kampauksia, vaatteita ja meikkejä, myös tanssittiin. Näytös keräsi EloTähkän täyteen ihmisiä, ja väki näytti viihtyvän.

– Tämähän oli oikein hauska ja kiva juttu, monesta pöydästä kuului.

Lavalla nähtiin nopeaa ja hidasta boogie woogieta, balboaa, burleskia ja soolojazzia. Naisten hameen helmat liehuivat ja jalka nousi komeasti, kun mallit marssivat lavalle pareittain tai isompina ryhminä. Näytöksen juontanut Virtapohja ehti hänkin näytöksen lopussa tanssihommiin. Lavalla nähtiin myös tämän kesän tuleva morsian, jolle Virtapohja teki pikaisen morsiuskampauksen.

– Mallin sulhanen ei ole vielä nähnyt pukua, joten älkää laittako puvusta kuvia someen, Virtapohja evästi yleisöä laittaessaan samalla kampausta kuntoon.

Mallien kampauksissa Virtapohjaa avustivat HiusSaagassa työskentelevä Heidi Smolander ja Nea Väkiparta. Yrittäjä kiittelikin kaksikkoa avusta: yksin monen kampauksen tekeminen samalle kellonlyömälle olisi ollut turhan suuri haaste.

– Olen oikein tyytyväinen tapahtumaan. Päivä oli tosi iloinen ja rento, 30 vuotta kampaajana ja 10 vuotta tanssin parissa viihtynyt Virtapohja mietti.

Tapahtumantäyteinen päivä

Tanssillisella hiusnäytöksellä juhlistettiin Rautajärven Itäkeskuksen 5-vuotissynttäreitä. Juhlapäivään kuului myös paljon muuta, esimerkiksi Hoviteatterin näytelmä Koottuja paloja Suomesta, tuote-esittelyjä ja -myyntiä kampaamon ulkopuolella sekä kakkukahvit EloTähkässä. Päivän päätti kahvilassa esiintynyt Enkeliduo tanakkaan manserokkikeikkaan.

– Ihmisiä riitti tasaisesti koko päivän ajaksi. Halusimme keksiä synttäreille jotain erilaista. Tanssillinen näytös osoitti, että meidän tiloissamme voi todellakin tehdä vähän kaikenlaista, Eija Uusitalo EloTähkästä iloitsi.

 

 

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>