Sää suosi liikuntalauantaita

Kesäloman jälkeen toisen luokan Vatialan koulussa aloittava Meea Lähteenmäki pääsi kokeilemaan sup-lautailua.

Sää suosi Vesaniemessä ja keskuskentällä järjestettyä Liikunnan iloa vauvasta vaariin -tapahtumaa lauantaina. Osin jopa helteisessä säässä paikalla pääsi kokeilemaan esimerkiksi melontaa, sup-lautailua, kahvakuulailua, suunnistusta ja erilaisia jumppia. Myynnissä olleet makkarat ja letut täyttivät mahat liikunnan jälkeen, ja kuntoilun jälkeiset hikipisarat jäivät Vesijärven vilvoittaviin aaltoihin.

– Lauantaista jäi hyvä fiilis. Oli hienoa, että seuroja ja toimijoita lähti mukaan järjestelyihin, niin saimme tarjottua hyvän kokonaisuuden kaikenikäisille kuntalaisille. Tapahtumalle haetaan varmaankin jatkumoa ensi kesänä, Kangasalan kunnan vapaa-aikaohjaaja Outi Munnukka miettii.

Kangasalan vapaa-aikapalveluiden ideoima kesäinen liikuntalauantai tarjosi neljän tunnin ajan maksutonta tekemistä kaikenikäisille ja -kuntoisille. Liikunnallisesta osuudesta vastasivat paikalliset seurat, yhdistykset, yritykset ja muut toimijat.

Väkeä olisi mahtunut Vesaniemeen vielä lisääkin, mutta järjestäjät kertovat olevansa ihan tyytyväisiä kävijämäärään.

– Suosituimmat toiminnot taisivat olla suppailu, melonta, lavis ja jumppa. Oli kiva nähdä, että ihmiset viihtyivät rannalla ja kokeilivat vähän kaikkea, Munnukka sanoo.

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>