S-marketilla näppäillään hyvää

Pirkanmaan Osuuskaupan Näppäile hyvää -kesäkiertue pysähtyy viikonloppuna Pälkäneellä S-marketin pihassa. Kiertueella kulkee mukana reaktioseinä, jota näppäilemällä asiakas kerryttää Taysin lasten ja nuorten sairaalan lahjoituspottia. Osallistuminen on asiakkaille maksutonta.

Osuuskaupan tavoitteena on lahjoittaa tänä vuonna Taysin lasten ja nuorten sairaalalle 100 000 euroa. Pälkäneen tavoitepotiksi on asetettu 3800 euroa.

Tapahtumapäivänä  15.7. kello 11-15. Pälkäneellä mukana seikkailee myös Soma-nalle. Hahmo viihdyttää lapsia tasatunnein ja jakaa helppoja ja terveellisiä välipala- ja ruokavinkkejä sisältävää reseptivihkoa. Lapset voivat myös osallistua piirustuskilpailuun, jossa tehtävänä on piirtää oma lempiruokansa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?