LP Kangasala teki pelaajasopimuksia

LP Kangasalan naisten edustusjoukkue alkavaan Mestaruusliigakauteen alkaa hahmottua. Tuoreimpina lisäyksinä joukkueeseen ovat liittyneet amerikkalainen keskitorjuja Oni Lattin sekä hakkuri Hanna Keskinen ja keskitorjuja Taija Tikka. Ruotsalaisesta Örebro Volleysta saapuva Lattin on solminut yhden vuoden sopimuksen, 18-vuotiaat Keskinen ja Tikka kahden vuoden sopimukset. Suomalaiskaksikon sopimuksessa on lisäksi optio myös kolmannesta kaudesta. Lappeenrannasta kotoisin oleva Tikka liittyy LP:n vahvuuteen Lauritsalan Kisasta, Keskinen pelasi viimeksi Lempäälän Kisassa.

Jo aiemmin LP:n vahvuuteen ovat liittyneet amerikkalaishakkuri Jessica Dood Oaklandin yliopistosta, yleispelaaja-hakkuri Annukka Paloniemi LP-Vampulasta, libero Jenni Tolppanen Ylöjärven Ryhdin ykkössarjajoukkueesta ja paluumuuttajana passari Oona Yli-Pekkala HPK:sta. Lisäksi viime kaudella läpilyöntinsä liigassa tehnyt yleispelaaja Jutta Riikonen teki LP:n kanssa vuoden jatkosopimuksen.

Oni Lattin vahvistaa LP Kangasalaa ensi kaudella.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?