Kunnanvirasto tarvitsee remonttia

Pälkäneen tekninen lautakunta selvittelee, millaisin järjestelyin kunnanviraston remontti olisi mahdollista toteuttaa ensi vuonna. Kunnantalossa on tehty talven ja kevään aikana sisäilma- ja kosteustekniseen kuntotutkimukseen pohjautuen lisäselvityksiä ja kiireellisimmiksi katsottuja korjauksia. Näiden tekoa on kuitenkin viivästyttänyt kolmekerroksisen rakennuksen koko ja siinä käytetyt lukuisat eri materiaalit.

Selvitysten ja raporttien mukaan kunnanvirasto vaatii myös nyt tehtyä laajempaa korjausta ja kunnostusta, mutta niiden tekeminen edellyttää perusteellista korjaussuunnitelmaa ja rahoitusta. Selvittelyn alla on esimerkiksi se, miten kunnantalon toiminnat järjestetään, jos rakennuksesta joudutaan sulkemaan pois käytöstä joitakin osia remontin aikana.

Tekninen lautakunta on varaamassa ensi vuodelle määrärahaa rakennuksen remonttiin. Akuuttien pienempien korjausten tekoa on määrä jatkaa tämän vuoden aikana.

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>