Myllyrockiin tulevat myös Yona ja Paleface

Bluesmies Heikki Silvennoisen, laulaja-pianisti Tuija Rantalaisen, Kaihokiven sekä Janne Louhivuoren ja Jussi Sydänmäen muodostaman duon lisäksi lavalle nousevat Myllyrockissa ensi viikonloppuna Paleface ja Yona.  Räppäri ja lauluntekijä Paleface tuo Myllyrockiin akustisen kokoonpanonsa Huolestuneet Kansalaiset, jonka muodostavat kitaraan tarttuvan Karri Miettisen lisäksi Miihkali Jaatinen banjonsa kera ja viulua ja mandoliinia soittava Matti Pitkänen. Ohjelmisto koostuu uudelleensovitetusta Paleface-materiaalista ja vanhoista lauluista.

Laulaja – ja lauluntekijä Yona saapuu Myllyrockiin kitaristinsa, muun muassa Color Dolorista tunnetun Leissin kanssa. Tavoitteena on tavallista akustisempi ja intiimi konserttielämys, jossa Yonan tuotannon lisäksi muistetaan myös ikivihreitä.

Haaviston tila muuttuu musiikkimaailmaksi sunnuntaina 30.7. kello 18 alkaen.

Samalla huipentuvat lauantaina alkaneet kaksipäiväiset Myllypäivät, jotka keräävät väen lähiympäristöstä – ja vähän kauempaakin – ruispuuron, pullakahvien ja haitarimusiikin äärelle kello 12–17. Sepänpajassa takoo Tulikoira ja historiaa voi haistella miljöön lisäksi monenlaisten vanhojen vekottimien kautta. Tuija Rantalainen, jonka ”Vahtikoira karkuteillä” oli ehdolla viime vuoden parhaaksi lastenlevyksi, esiintyy jo ennen Myllyrockia sunnuntaina kello 14. Lapsille ja lapsenmielisille suunnatussa esityksessä on mukana itse Vahtikoira Veikko.

Paleface eli Karri Miettinen on yksi Myllyrockin esiintyjistä ensi sunnuntaina. Kuva: Joni Sarkki.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?