Maltti ja Valtti seikkailevat Kangasala-talossa elokuun alussa

Liikennepuistopoliisit Maltti ja Valtti. Kuvaaja Liisa Karling.

Pikku Kakkosesta tuttujen liikennepuistokonstaapelien hauskassa ja vauhdikkaassa live-show’ssa puhutaan ja lauletaan liikenneturvallisuudesta. Lasten rakastamat liikennepuistokonstaapelit Maltti ja Valtti vierailevat Kangasala-talossa sunnuntaina 6. elokuuta kahdella musiikkipitoisella esityksellä.

Koko perheen esityksessä Maltti ja Valtti käsittelevät erityisesti liikenneturvallisuutta – esimerkiksi turvavyön ja kypärän käyttöä – sekä ystävyyttä ja terveellisiä elämäntapoja.

Näyttelijä Jerry Mikkelisen (Maltti) alkuperäisideaan perustuvat suosikkihahmot ovat esiintyneet Pikku Kakkosessa säännöllisesti vuodesta 2008 asti. Yhdessä näyttelijä Jussi Ollilan (Valtti) kehitetyt hahmot Maltti ja Valtti ovat tehneet myös musiikkia ja heidän seikkailuistaan on julkaistu kaksi lastenkirjaa.

Esityksen kesto on noin 40 minuuttia ja se on ensisijaisesti suunnattu yli 3-vuotiaille lapsille. Esityksen tuottaa Kulttuuriosuuskunta Terä. Maltti & Valtti show Kangasala-talossa su 6.8. kello 13 ja 15. Sylivauvat maksutta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?