Rantakonsertti: Kotikylän taiturit esiintyivät vetten päällä

Nostalgisia säveliä Kukkian rannalla

Jaana Körhämö tunnelmoi muun muassa Maarit Hurmerinnan Jäätelökesän, Dolly Partonin Jolenen. Rantakonsertin laulajia säestivät Tero Ahlqvist haitarillaan ja Ari Liljeblad kitarallaan.

Jaana Körhämö tunnelmoi muun muassa Maarit Hurmerinnan Jäätelökesän, Dolly Partonin Jolenen. Rantakonsertin laulajia säestivät Tero Ahlqvist haitarillaan ja Ari Liljeblad kitarallaan.

Aallot kantoivat nostalgisia säveliä ja keinuttivat esiintymislavaa Luopioisten lauantaisessa rantakonsertissa. Aiemmin päivällä järjestetyn triathlonin ansiosta uimarannassa odotti valmiit kahvilateltat, joiden edustalle kannettiin penkit yleisölle. Esiintymislavana toimivat rantaveteen ankkuroidut lautat.

Pääosissa olivat kotikylän taitajat. Valkeakoskelle Työväen musiikkijuhlille Hectorin helmien kanssa kiirehtänyt Päivi Kosonen avasi illan yhdessä Eveliina Virtasen kanssa. Ennen Tapio ja Jaana Körhämöä sekä Esko Lindbergiä lautan täytti Hauhon veteraanikuoro.

Tero Ahlqvistin haitari toi tunnelmaa nostalgisiin kappaleisiin. Hänen rinnallaan artisteja säesti Ari Liljeblad kitaransa kanssa.

Kirkastuslauantaina ensimmäistä kertaa järjestetty rantakonsertti päätti kesän vilkkaimman tapahtumapäivän. Triathlonin ja Rautajärven markkinoiden uuvuttama väki ei enää jaksanut iltapäivällä lähteä liikkeelle, eikä tapahtuma kerännyt ensi yrityksellä väkeä rannan täydeltä.

Kauniissa kesäillassa musiikista saattoi nautiskella uiskennellen samaan tapaan kuin Ruisrockissa. Turussa sykähdyttävintä on, kun esiintymislavan vierestä kulkee valtava Ruotsinlaiva. Kukkian konsertin tunnelman kruunaajaksi olisi oikeastaan kuulunut lavan takaa lipuva kirkkovene.

Tapio Körhömö päätti rantakonsertin veteraanien kunniaksi Taistelija -kappaleeseen.

 

Kommentit (2)

  1. Shaq

    Missähän tätä konserttia mainostettiin? Mikäli kuuntelijoita halutaan paikalle, julistetta sähkötolppiin vähän isommalla kädellä! Esiintyjinä näytti olevan ihan osaavaa porukkaa, mutta järjestäjäpuolella ei yhtään markkinointikykyistä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?