Rönnissä lauletaan ja lavistellaan

Mukavasti katon alla, mahdollisesta sateesta piittaamatta vietetään ensi sunnuntaina tapahtumailtapäivää Rönnin huvikeskuksessa Eräjärvellä. Päivään kuuluu laulua ja tanssia.

Tapahtuma aloitetaan lähes parintuntisella yhteislaululla. Tämän vuoden laulut on koottu suomalaisista iskelmistä, lauluista, laulelmista ja kupleteista maamme itsenäisyyden eri vuosikymmeniltä. Mukana on paljon tuttuja ja jopa nostalgisia lauluja. Saattaapa joku muistaa niitä aikanaan Rönnissäkin tanssineensa.

Yhteislaulu toteutetaan karaoken kautta niin, että esilaulaja auttaa koko yleisöä yhtymään lauluun. Kun laulut ovat eri vuosikymmeniltä, muistellaan aina välissä kappaleiden esittäjiä tai tekijöitä ja mahdollisesti jotain kyseisellä vuosikymmenellä Suomessa tapahtunutta. Laulut aloitetaan kello 13. Niiden jälkeen kello 15 siirrytään tapahtuman fyysisempään osuuteen eli Lavis-jumppaan. Itsenäisyyden sadan vuoden kunniaksi jumpataan 100 minuuttia. Tässäkin musiikin tahdit tulevat suomalaisista iskelmistä. Jumpan ohjaa Anu Lemmetty.

Koko tapahtumailtapäivän järjestää Eräjärven Urheilijat. Rönnin kahvio palvelee koko ajan niin ruuan kuin juomankin tarvitsijoita.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>