Beach Party: Pakanrannassa päästiin maistamaan palanen kesää

Aurinko helli viimeisen lomapäivän viettäjiä

Ella Nikkanen pysähtyi hetkeksi piirtämään.

– Kesä on ollut kesää, kelit eivät ole niinkään haitanneet. Kyllä vesisateellakin voi juosta, pälkäneläinen Mirva Nikkanen naurahti koulujen alkua edeltävänä iltapäivänä Pakanrannassa. Viime keskiviikkona rannalla ei kuitenkaan tarvinnut pelätä vesisadetta, sillä tämän kesän mittapuulla keli oli hyvinkin kesäinen – aurinko paistoi eikä vettä satanut yhtään. Beach Party- tapahtumaan saapuneet saivatkin paistatella päivää kaikessa rauhassa.

Mirva Nikkasen mukana rannalla oli 4-vuotias Ella, joka osallistui innolla rantaan järjestettyihin ohjelmanumeroihin. Vanteet pyörivät tytön käsittelyssä hienosti, ja rannalle asetetulle suurelle piirustusarkille piirtämäänkin hän ehti.

– Lähdimme yhdessä tuttujen kanssa tähän tapahtumaan. Torstaina Ellan isoveljet aloittavat taas koulun, ja minä jään Ellan kanssa vielä viettämään kotipäiviä, äiti-Mirva kertoi.

Iltapäivän aikana Pakanrannassa oli mahdollisuus osallistua esimerkiksi muskariin, hypellä keppihevosradalla tai osallistua pihapeleihin vaikkapa heittelemällä palloa ämpäriin.

– Minä aion mennä vielä uimaan, 8-vuotias Iita Pukkila kertoi.

Isänsä Jarno Pukkilan ja pikkuveljensä Einon kanssa rannalle saapunut Iita oli nauttinut pitkästä koululaisen kesälomastaan.

– Ihan kivaa on kyllä mennä taas kouluunkin, Kostian koulua käyvä Iita tuumi.

Keskiviikkoisen tapahtuman järjesti Pälkäneen kunta. Tarkoituksena oli esitellä kunnan perhetyötä ja erilaisia toimintamahdollisuuksia, esimerkiksi mammakahvilaa, kuntalaisille. Tärkeintä oli kuitenkin tarjota mahdollisuus rentoon kesäpäivän viettoon yhdessä.

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?