Terveysluento: Antti Heikkilä kertoi, miten välttää lääkkeet ja leikkaukset

Pois turhat sokerit

Antti Heikkilän ystävät, lapsuuden tutut ja ravinnosta kiinnostuneet saivat sunnuntaina aimo annoksen tietoa siitä, mikä merkitys puhtaalla ja manipuloimattomalla ruualla on.

Pirtin täysi sali eteistä myöten kuunteli herpaantumatta, kun Heikkilä kansantajuisesti jakoi asiantuntemustaan. Puolentoista tunnin aikana kuultiin, miten pysyä terveenä ja välttää turhat lääkkeet ja leikkaukset. Ohje on yksinkertainen: sokerit, viljat ja muut turhat hiilihydraatit pois ja kunnollista rasvaa sekä laadukasta proteiinia tilalle. Hänen asiallinen, mutta humoristinen tyylinsä innosti kuulijoita.

Alussa kuulimme myös 50-luvun Kangasalan parhaat tanssipaikat ennen Kisarantaa. Onhan Antin isän kotitalo Kangasalan Kurun kylässä, jossa hän vietti monia kesiä.

Tilaisuuden lopussa yleisöllä oli vielä mahdollisuus esittää kysymyksiä ja tätä mahdollisuutta käyttikin moni.

Lopun kahvihetkikin meni luennoitsijalta lähes ohi, kun parikymmentä vielä jonotti hänen puheilleen.

Mukanaan muutama kukkakimppu ja tilaisuudessa lahjaksi saadut villasukat lähti Antti vaimonsa Maaritin kanssa kohti Helsinkiä ja nykyistä kotimaataan Saksaa. Paikalla olleet jäivät jo odottamaan Antin seuraavaa vierailua.

Olavi Niemi

Antti ja Maarit Heikkilä vierailivat Kangasalla sunnuntaina. Lääkäri ja kirjailija Antti Heikkilän luento veti Pirtin täyteen kuulijoita.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?