Keikkakesällä kova huipennus

Sydän-Hämeen musiikkikesän huipennus on ennätysvilkas. Viime viikonloppuna sota-ajan lauluja esittäneet Seppo Hovi ja Aimo Kokkola vetivät Nuijan täyteen. Lauantaina täyttyy rauniokirkko, kun Anssi Tikanmäki esittää kesäyössä Maisemakuvia Suomesta.

Perjantaina ja lauantaina Raikussa järjestettävä R3-festarin liput ovat myyneet hyvin jo etukäteen erityisesti lauantai-illalle, jota tähdittävät muun muassa Mikko Kuustonen ja Jussi Syren.

Samana iltana vietetään Sahalahden kesän huipentavaa Krouvin Kesäfestiä, jonka tähtiä ovat Kaseva ja Waldo´s People. Krouvissa kuuma keikkakesä jatkuu vielä syyskuun puolivälissä, kun Danny saapuu Krouvin 20-vuotissynttäreiden vetonaulaksi.

Lauantaina 26. elokuuta Kuhmalahden Pitkä-Seppä ja Luopioisten Liekki juhlistavat venetsialaisviikonloppua kovilla esiintyjillä. Pitkä-Seppään saapuu Maukka Perusjätkä ja Liekin maksuttomalla keikalla nähdään Sir Elwood duo, jonka edellisiltaisesta Tampereen keikasta saisi pulittaa 25 euroa.

Mikko Kuustonen saapuu Raikun R3-festareille.

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>