Kesäkahvilat: Kolmen kahvilan kylä esittäytyy

Kuohijoella vietetään venetsialaisia

Kuohijoen kyläyhdistys, asukkaat ja yrittäjät tekevät kylää tunnetuksi venetsialaisillaan lauantaina 26. elokuuta. Koko perheen tapahtumassa voi muun muassa tutustua paikallisten yritysten tarjoomuksiin, syödä, kahvitella ja tehdä kirppislöytöjä. Tarjolla on myös musiikkiviihdettä ja ilotulitus. Päivä alkaa metsäkirkolla kello 12 Tuliharjun männikössä. Pysäköinti on Kuohijoen vpk:n talon pihassa. Veparilla avautuu myös Keittoravintola, joka on avoinna kello 13–16 . Pihalla pidetään peräkontti- ja pihakirppistä ja kettinginheitossa kisataan miesten, naisten ja lasten sarjassa.

Peräti kolme paikallista kahvilayrittäjää tarjoilee makeita herkkuja ja muuta syötävää omissa tiloissaan. Padankoskentien Kioski-kahvila Munkki ja Rinkeli avaa puolilta päivin, samoin kuin saksalaisia kahvilaherkkuja ja braatvurstia tarjoileva kesäkahvila Camp FinLake Avustiellä. Leipomo & Kahvihuone Paula avaa pop up -kahvilan Suksiantiellä kello 13. Samassa paikassa esittäytyvät myös Sarkasen tilan jäätelöbaari, Pekkolan lammastila ja Evelace-alusasut. Akustinen duo Isi ja Poika kiertää kitaran kanssa kahviloissa kello 15:stä eteenpäin.

Kustaan Sauna uimarannassa on lämpimänä kello 17–20, jolloin kyläyhdistyksen vuokraamaan kyläsaunaan pääsee vapaasti kylpemään. Ilta jatkuu Aslak & The Eskimos Klubilla kello 20 alkaen. Tarjolla myös makkaraa ja perunasalaattia. Venesataman tulet syttyvät kello 22

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?