Tonttihintoja lasketaan tuntuvasti

Pälkäneen kunnan tonttihintoja ollaan hilaamassa tuntuvasti alaspäin. Kunnan elinvoimalautakunta päätti esittää kunnanhallitukselle ja valtuustolle, että kunnalla myynnissä olevien tonttien hintoja pudotetaan 40 prosenttia ensi vuoden alussa. Uusi hinta koskisi myös niitä varauksia, jotka ovat voimassa valtuuston päättäessä asiasta.

Hintoja on katsottu tarpeelliseksi rukata, jotta Pälkäne olisi nykyistä houkuttelevampi omakotitalotontteja etsivien silmissä, etenkin verrattaessa naapurikuntiin Kangasalaan ja Valkeakoskeen. Tonttien kysyntä Pälkäneellä on ollut viime aikoina vaisumpaa kuin kunnassa on toivottu.

Pälkäneen kunnalla on myynnissä omakotitalotontteja yhteensä yhdeksällä eri alueella Onkkaalassa, Aitoossa, Luopioisissa ja Rautajärvellä. Vapaita tontteja on yli 70. Uuden Roholan alueen tonttien on määrä tulla myyntiin vaiheittain ensi vuonna, ja sen jälkeen myyntiin valmistuu Tommolan alue.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?