Valtuustot kohtasivat sannalla

Nuorisovaltuusto ja Kangasalan valtuusto ottivat mittaa toisistaan Vesaniemen beach volley -kentällä. Rantalentopallon merkeissä haluttiin paitsi vahvistaa yhteistyötä myös konkretisoida valtuutetuille nuorten toiveita ranta-alueen kehittämisestä.

Ennen ottelua ja jälkipeleissä palkintojenjaon yhteydessä valtuutetut ja nuoret vaihtoivat ajatuksia Vesaniemen liikuntamahdollisuuksien kehittämisestä. Toiveissa on esimerkiksi rantalentopallokentän laajentaminen tai lisäkentän rakentaminen kovan käyttöasteen vuoksi. Toisesta rantalentopallokentästä on jo tehty valtuustoaloite, joka kulkee valtuuston käsiteltäväksi lautakunnan kautta.

Aikuisvaltuusto vei koleahkossa säässä käydyn mutta näyttävän kamppailun erin 2–1.

Aikuisvaltuuston joukkueen tunnisti – muutaman ylimääräisen uurteen lisäksi – komeista raidallisista pelipaidoista. Ne ja kokemus siivittivät valtuuston voittoon, vaikka se ei tärkeintä pelissä ollutkaan.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?