Hyppytunti, joka sopii kaikille

Kangoo Jumps -tunteihin pääsee tutustumaan Kangasalan Malm Areenalla ensi viikolla. – Kaikki rohkeasti mukaan, Ruijie Ban kannustaa.

Enää polvi-, lonkka- tai selkäongelmat eivät ole este osallistua hyppyjä sisältävälle aerobiselle tunnille.

– Kangoo Jump sopii kaikille 6–90-vuotiaille, lupaa lajin tunnit Kangasalan Malm Areenalle tuova Kangoo Jump Tampereen Ruijie Ban.

Lajia harrastetaan hyppyjen rasitusta nivelille vaimentavat erikoisvalmisteiset kengät jalassa. Kengät on kehitetty alun perin erityisesti niille, joilla on ongelmia juosta tai liikkua aktiivisesti polvi-, selkä- tai lonkkaongelmien takia. Kengät vähentävät tärähtelyvoimaa hyppiessä, jolloin rasitus nivelille on huomattavasti pienempi. Alun perin kengät on kehitelty urheilijoille, jotka ovat toipumassa alaraajavammoista. Sittemmin niitä on muokattu mukavammiksi nimenomaan jumppatunteja silmällä pitäen.

Kangoo Jump -tunti haastaa koko kehon töihin ja kehittää paitsi lihaskuntoa myös kestävyyttä ja tasapainoa.

– Liikkeet tehdään mukavan, menevän ja motivoivan musiikin tahtiin, Ban mainitsee.

Kangoo Jumps on rekisteröity formaatti, jossa on viisi eri ohjelmaa. Ban vetää Kangasalla Kangoo Power -tunteja. Tunteihin pääsee tutustumaan esimerkiksi Malm Areenan avoimien ovien viikolla, joka pidetään ensi viikolla 28.8.–3.9. Ryhmäliikuntatunneille pääsee tuolloin vapaasti tutustumaan, samoin kuntosalille maanantaista perjantaihin kello 8–20 ja sunnuntaina 15–19.30.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?