Missä juhlavuoden sinivalkoiset kukat?

Jo toukokuussa Pälkäneen kunta ilmoitti, että se haluaa koristella Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi kunnan kahta pääraittia eli Onkkaalaa ja Luopioisten keskustaa.

Kesäksi oli tilattu liki tuhat sinistä ja valkoista kesäkukkaa, ja yritykset saivat hakea niitä kunnalta ilmaiseksi.

Kesä on nyt lopuillaan eikä kylänraittien kukkaistutuksissa ole näkynyt minkäänlaista satavuotisjuhlan tuntua. Missä siis on se sinivalkoinen kukkameri, joka verovaroin hankittiin meidän kaikkien iloksi?

Kunnan ajatus kylänraittien kukittamisesta on mitä hienoin, tällainen tempaus vain pitäisi tehdä joka kesä. Tällä tavoin edes vähän lähestyisimme muiden eurooppalaisten kylien tapaa koristella keskustansa mitä upeimmilla kukkaistutuksilla. Onhan meilläkin täällä pohjolassa sentään liki puolet vuodesta sellaista aikaa jolloin kesäkukista on iloa!

Kukkia kaikille

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?